HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > A kommunista állambiztonsági múltat is ismerni ...

A kommunista állambiztonsági múltat is ismerni kell

Immár hagyomány, hogy a szombathelyiek is megemlékeznek a kommunizmus áldozatairól. Az idén tízéves Honderű Asztaltársaság által szervezett ünnepség résztvevői a Savaria Szálló előtt fáklyákkal gyülekeztek.

Ünnepi beszédében Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese kiemelte a múlt pontos számbavételének szükségességét és azt, hogy az emlékezés lángját soha ne engedjük kialudni. Az ünneplők ezután a Király utca 14. szám alatti ház elé vonultak, ahol megkoszorúzták a Kommunizmus Áldozatainak Emléktábláját. A Közéleti Kaszinó meghívására ezután Fráter Olivér „A kommunista állambiztonsági múlt” címmel tartott beszélgetéssel egybekötött előadást. Az est házigazdája és a beszélgetés moderátora Kukor Ferenc történelemtanár volt.

A kommunista állambiztonsági múltat is ismerni kell

Kukor Ferenc és Fráter Olivér

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria