HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 ...

A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projekt szakaszzáró stábértekezlete

2014. július 8-án az NSKI dísztermében sor került a KMI-2014 projekt szakaszzáró stábértekezletére.

Június 30-án zárult le a Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projektjének első szakasza. Beérkeztek a legépelt interjúk és hozzájuk kapcsolódó jelentések, valamint a Nemzetstratégiai Akadémián fellépő kutatók tanulmányai is. Ennek okán 2014. július 8-án az NSKI dísztermében sor került a KMI-2014 projekt szakaszzáró stábértekezletére.

Horkay Nándor a Kutatási, Stratégiai és Koordinációs Igazgatóság vezetője összefoglalta az eddigi hónapok munkáját. Az elmúlt időszakban három konferenciát rendeztek és elkészültek a KMI-2014 projekt első kötetével. A METSZETEK címet viselő kiadvány a Kárpát-haza Szemle immáron hatodik száma, melyben regionális tanulmányok mutatják be a határon túli ifjúság helyzetét és gyűjtik össze az elmúlt évek ifjúságkutatásainak eredményeit, illetve négy tanulmány azokat a gyakorlatokat foglalja össze, melyek a valláshoz, a politikumhoz, az oktatáshoz és magukhoz az ifjúsági szervezetekhez kapcsolódnak.  

Bali János a külhoni ifjúsági szervezetek vezetőivel készített interjúk első tapasztalatait összegezte, majd Marelyin Kiss József vezetésével az őszre tervezett zárókonferencia terveit beszélték meg a résztvevők.

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria