HUN ENG
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Nyitóoldal
Ünnepi rajz- és esszépályázat Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Hírek Fotógaléria Kapcsolat A Kárpát-haza Őrei
Nyitóoldal > Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, mint a nemzetstratégiai-kutatointezet.hu, illetve nski.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a honlapon keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.

A kezelt adatok köre

Az Ön személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől bizonyos tartalmak megtekintéséhez kapcsolódó regisztráció, illetve hírlevélre való feliratkozás során Önnek meg kell adnia személyes adatait.

Az adatkezelés célja

A látogatás során automatikusan képződő technikai adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, illetve a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használjuk fel.

A honlapon történő regisztrációval, illetve hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználjuk:

  • az Önnel való kapcsolattartás,
  • hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,
  • online sajtótájékoztatók szervezése,
  • tájékoztató anyagok, rendezvénymeghívók küldése.

Az Ön személyes adatai a Nemzetstratégiai Kutatóintézetnél, mint adatkezelőnél maradnak, és kizárólag olyan adatfeldolgozókhoz vagy szerverekhez jutnak el, akik a nevünkben járnak el. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik fél számára.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre az Ön önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor. A hozzájárulást Ön a honlap használatával, valamint a regisztrációval/hírlevélre történő feliratkozással adja meg.

Adatkezelés időtartama

A regisztráció, illetve hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval, illetve feliratkozással kezdődik és a honlap működéséig, illetve a regisztráció törléséig tart.

Adatbiztonság

Minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. A megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén működő, védett szerveren tároljuk.

A jogok érvényesítése

Ön bármikor módosíthatja, vagy törölheti adatait a honlapon keresztül elérhető adminisztrációs felületen keresztül, továbbá személyes adatainak kezeléséről, tárolásáról, a mindenkori adatfeldolgozó személyéről a Kapcsolat menüpontban feltüntetett e-mail címre vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet levélcímére (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 52.) küldött levélben felvilágosítást kérhet.

Hírek
2017. február 16.
Formai párhuzamok a Kárpát-haza Galériában

Harmincnyolcadik alkalommal tárta ki kapuit a Kárpát-haza Galéria szerda este. A Szocska László kárpátaljai szobrászművész alkotásait felvonultató „Formai párhuzamok” című tárlaton Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, és a fővédnök, Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott köszöntötte a közönséget, a kiállítást pedig Matl Péter kárpátaljai szobrászművész nyitotta meg. 


2017. február 16.
Zentára érkezett a Boldogasszony kiállítás

A délvidéki Zentára érkezett a Boldogasszony kiállítás, ahol a Városi Múzeum ad helyet az ötvenöt kortárs Kárpát-medencei magyar művész Mária-ábrázolását felvonultató tárlatnak egészen március 12-ig. 


2017. február 6.
Negyedszer báloztak együtt a székelyek, tiszteletbeli székelyek és a székelyeket tisztelők Budapesten

Negyedik alkalommal rendezte meg a Budapesti Székely Bált a Nemzetstratégiai Kutatóintézet a Várkert Bazárban. A székely tradíciókra építő illusztris esemény évről-évre egyre nagyobb vendégsereget vonz, idén már megközelítően négyszázan vettek részt a jótékonysági rendezvényen. 


összes hír >>
Együttélési modellek a Kárpát-medencében c. konferencia
Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Események
<<
február>>
HKSZCSPSZV
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Kárpát-Haza Galéria

 Jobb oldali tartalom

Erdélyi János Emlékév

Invictus

 

Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria