HUN ENG
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Nyitóoldal
Ünnepi rajz- és esszépályázat Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Hírek Fotógaléria Kapcsolat A Kárpát-haza Őrei V. Budapesti Székely Bál
Nyitóoldal > Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, mint a nemzetstratégiai-kutatointezet.hu, illetve nski.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a honlapon keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.

A kezelt adatok köre

Az Ön személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől bizonyos tartalmak megtekintéséhez kapcsolódó regisztráció, illetve hírlevélre való feliratkozás során Önnek meg kell adnia személyes adatait.

Az adatkezelés célja

A látogatás során automatikusan képződő technikai adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, illetve a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használjuk fel.

A honlapon történő regisztrációval, illetve hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználjuk:

  • az Önnel való kapcsolattartás,
  • hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,
  • online sajtótájékoztatók szervezése,
  • tájékoztató anyagok, rendezvénymeghívók küldése.

Az Ön személyes adatai a Nemzetstratégiai Kutatóintézetnél, mint adatkezelőnél maradnak, és kizárólag olyan adatfeldolgozókhoz vagy szerverekhez jutnak el, akik a nevünkben járnak el. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik fél számára.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre az Ön önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor. A hozzájárulást Ön a honlap használatával, valamint a regisztrációval/hírlevélre történő feliratkozással adja meg.

Adatkezelés időtartama

A regisztráció, illetve hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval, illetve feliratkozással kezdődik és a honlap működéséig, illetve a regisztráció törléséig tart.

Adatbiztonság

Minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. A megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén működő, védett szerveren tároljuk.

A jogok érvényesítése

Ön bármikor módosíthatja, vagy törölheti adatait a honlapon keresztül elérhető adminisztrációs felületen keresztül, továbbá személyes adatainak kezeléséről, tárolásáról, a mindenkori adatfeldolgozó személyéről a Kapcsolat menüpontban feltüntetett e-mail címre vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet levélcímére (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 52.) küldött levélben felvilágosítást kérhet.

Hírek
2018. január 9.
A Felvidék magyarlakta területén működő turisztikai szervezeti rendszer vizsgálata című kutatás eredményei

A Kárpát-medence magyarlakta térségei megannyi ismert és kevéssé ismert vonzerővel rendelkező turisztikai fogadóterületek, amelyek versenyképességét meghatározza a turizmus szereplőinek együttműködése is. Ezért a Nemzetstratégiai Kutatóintézet dr. Tőzsér Anett vezetésével egy kutatássorozatot indított el 2015-ben, hogy ezen szervezetek működéséről egy átfogó képet adjon. Ennek első, pilot projektjét a 2015 második felében elvégzett Székelyföld turisztikai szervezeti rendszerének vizsgálata című kutatás jelentette. Az itt kialakított módszertani gyakorlat alapján a kutatásunk helyszíne 2017-ben a Felvidék magyarlakta területe és az itt működő turisztikai szervezetek.


2018. január 3.
Te vagy a fény nekünk - ifjúsági énekeskönyv átadó Székelyudvarhelyen

2017. december 25-én a székelyudvarhelyi Kis Szent Teréz plébániatemplomban - az ifjúsági karácsonyi szentmise keretében - került sor a Nemzetstratégiai Kutatóintézet kiadásában megjelent Te vagy a fény nekünk c. ifjúsági gitáros énekeskönyv ünnepélyes átadására. 


2018. január 2.
Nemzetstratégiai Kutatóintézet-különdíj a Fölszállott a páva döntőjén

2017. december 29-én került megrendezésre a 2017. évi Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató vetélkedőjének döntője. Az MTVA és a Duna Televízió Zrt., valamint a Hagyományok Háza által meghirdetett verseny döntőjén a Nemzetstratégiai Kutatóintézet a Nyírség Táncegyüttesnek ajánlotta fel különdíját


összes hír >>
Együttélési modellek a Kárpát-medencében c. konferencia
Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Események
<<
január>>
HKSZCSPSZV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Kárpát-Haza Galéria

 Jobb oldali tartalom

Erdélyi János Emlékév

Jobb oldali tartalom

 

Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria