HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > Ifjúságkutatás a Martosi Szabadegyetemen

Ifjúságkutatás a Martosi Szabadegyetemen

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet munkatársai sátrat vertek a Martosi Szabadegyetemen. A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projekt keretén belül a Kutatási, Stratégiai és Koordiánációs Igazgatóság kutatási osztálya kérdőíves felmérést végzett a fesztiválra látogató fiatalok körében.

A diákok nagy csoportokban jöttek a fesztiválra. Akadtak olyanok is, akik egészen a Hármashatártól több száz kilométer távolságból (Perbenyik, Lelesz) érkeztek.

A „Martfeszt kérdőív” a Századvég és az NSKI közös munkájából született, melyet előreláthatólag az egy hét múlva kezdődő Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban is lekérdeznek. A „martlakók” érdeklődőek és segítőkészek voltak, így több mint kétszázan töltötték ki a kérdőívet.

Ezen felül a fiatalok csapatokat szerveztek és örömmel vettek részt az NSKI munkatársai által vezetett izgalmas vetélkedőkön. A Hungaricum Activity és a Kárpát-medence vaktérképe osztatlan sikert aratott, így a fiatalok szívesen tértek be az NSKI sátrába. A játékok győztesei értékes könyveket vihettek haza.

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria