HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > Koszorúzás Nagy Imre újratemetésének évfordulóján 

Koszorúzás Nagy Imre újratemetésének évfordulóján

A Magyar Függetlenség Napján Csepelen is megemlékeztek Nagy Imre, a mártírhalált halt miniszterelnök újratemetésének 25. évfordulójáról. A róla elnevezett Általános Művelődési Központ falán elhelyezett emléktáblánál, június 16-án reggel nyolc órakor ünnepélyes koszorúzásra került sor.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata képviseletében Borbély Lénárd, Ábel Attila, Morovik Attila alpolgármesterek és dr. Szeles Gábor  jegyző néma főhajtással tisztelgett Nagy Imre miniszterelnök emléke előtt, majd elhelyezték a megemlékezés koszorúját. A Nemzetstratégiai Kutatóintézet képviseletében Fráter Olivér  elnökhelyettes helyezett el koszorút az emléktáblánál.

 

Koszorúzás Nagy Imre újratemetésének évfordulóján

Forrás: Csepel.hu, fotó: halászi

Koszorúzás Nagy Imre újratemetésének évfordulóján

 

 

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria