akadálymentes
keresés
HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Rajz- és esszépályázat
Nyitóoldal > Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, mint a nemzetstratégiai-kutatointezet.hu, illetve nski.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a honlapon keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.

A kezelt adatok köre

Az Ön személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől bizonyos tartalmak megtekintéséhez kapcsolódó regisztráció, illetve hírlevélre való feliratkozás során Önnek meg kell adnia személyes adatait.

Az adatkezelés célja

A látogatás során automatikusan képződő technikai adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, illetve a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használjuk fel.

A honlapon történő regisztrációval, illetve hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználjuk:

  • az Önnel való kapcsolattartás,
  • hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,
  • online sajtótájékoztatók szervezése,
  • tájékoztató anyagok, rendezvénymeghívók küldése.

Az Ön személyes adatai a Nemzetstratégiai Kutatóintézetnél, mint adatkezelőnél maradnak, és kizárólag olyan adatfeldolgozókhoz vagy szerverekhez jutnak el, akik a nevünkben járnak el. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik fél számára.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre az Ön önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor. A hozzájárulást Ön a honlap használatával, valamint a regisztrációval/hírlevélre történő feliratkozással adja meg.

Adatkezelés időtartama

A regisztráció, illetve hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval, illetve feliratkozással kezdődik és a honlap működéséig, illetve a regisztráció törléséig tart.

Adatbiztonság

Minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. A megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén működő, védett szerveren tároljuk.

A jogok érvényesítése

Ön bármikor módosíthatja, vagy törölheti adatait a honlapon keresztül elérhető adminisztrációs felületen keresztül, továbbá személyes adatainak kezeléséről, tárolásáról, a mindenkori adatfeldolgozó személyéről a Kapcsolat menüpontban feltüntetett e-mail címre vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet levélcímére (1054 Budapest, Nagysándor József utca 8. / 1368 Budapest, Pf.: 178.) küldött levélben felvilágosítást kérhet.

Hírek
2024. május 28.
Kolozsvár után Sepsiszentgyörgyön a Petőfi 200 kiállítás

Májusban további két erdélyi helyszínen mutatkozott be a bicentenáriumi Emlékév alkalmából meghirdetett Magyar vagyok – Petőfi 200 kiállítás.


2024. május 21.
Interaktív mesejáték a Fehér megyei szórványban

Folytatta identitáserősítő programsorozatát 2024 májusában – a Magyar gyermek magyar iskolába elnevezésű mintaprojektje keretében – a Nemzetstratégiai Kutatóintézet az erdélyi mélyszórvány olyan településein, ahol veszélyben van a magyar nyelvű oktatás jövője és ahol az egyre fogyatkozó közösség ritkán részesülhet magyar kulturális élményben.


2024. április 19.
Kálmáncsehi-imakönyv bemutató

Kálmáncsehi Domonkos egykori székesfehérvári nagyprépost könyvtárából négy, párját ritkítóan szép kódex maradt fenn, közülük hármat külföldön őriznek.


összes hír >>
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Oldaltérkép
Szakmai tevékenység Hírek
Fotógaléria Közérdekű adatok
Közadatkereső.hu