Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírarchívum > A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 ...

A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projekt szakaszzáró stábértekezlete

2014. július 8-án az NSKI dísztermében sor került a KMI-2014 projekt szakaszzáró stábértekezletére.

Június 30-án zárult le a Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projektjének első szakasza. Beérkeztek a legépelt interjúk és hozzájuk kapcsolódó jelentések, valamint a Nemzetstratégiai Akadémián fellépő kutatók tanulmányai is. Ennek okán 2014. július 8-án az NSKI dísztermében sor került a KMI-2014 projekt szakaszzáró stábértekezletére.

Horkay Nándor a Kutatási, Stratégiai és Koordinációs Igazgatóság vezetője összefoglalta az eddigi hónapok munkáját. Az elmúlt időszakban három konferenciát rendeztek és elkészültek a KMI-2014 projekt első kötetével. A METSZETEK címet viselő kiadvány a Kárpát-haza Szemle immáron hatodik száma, melyben regionális tanulmányok mutatják be a határon túli ifjúság helyzetét és gyűjtik össze az elmúlt évek ifjúságkutatásainak eredményeit, illetve négy tanulmány azokat a gyakorlatokat foglalja össze, melyek a valláshoz, a politikumhoz, az oktatáshoz és magukhoz az ifjúsági szervezetekhez kapcsolódnak.  

Bali János a külhoni ifjúsági szervezetek vezetőivel készített interjúk első tapasztalatait összegezte, majd Marelyin Kiss József vezetésével az őszre tervezett zárókonferencia terveit beszélték meg a résztvevők.

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024