Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírarchívum > Ifjúságkutatás a Martosi Szabadegyetemen

Ifjúságkutatás a Martosi Szabadegyetemen

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet munkatársai sátrat vertek a Martosi Szabadegyetemen. A Külhoni Magyar Ifjúságkutatás – 2014 projekt keretén belül a Kutatási, Stratégiai és Koordiánációs Igazgatóság kutatási osztálya kérdőíves felmérést végzett a fesztiválra látogató fiatalok körében.

A diákok nagy csoportokban jöttek a fesztiválra. Akadtak olyanok is, akik egészen a Hármashatártól több száz kilométer távolságból (Perbenyik, Lelesz) érkeztek.

A „Martfeszt kérdőív” a Századvég és az NSKI közös munkájából született, melyet előreláthatólag az egy hét múlva kezdődő Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban is lekérdeznek. A „martlakók” érdeklődőek és segítőkészek voltak, így több mint kétszázan töltötték ki a kérdőívet.

Ezen felül a fiatalok csapatokat szerveztek és örömmel vettek részt az NSKI munkatársai által vezetett izgalmas vetélkedőkön. A Hungaricum Activity és a Kárpát-medence vaktérképe osztatlan sikert aratott, így a fiatalok szívesen tértek be az NSKI sátrába. A játékok győztesei értékes könyveket vihettek haza.

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024