Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírarchívum > „Nemzetstratégiai” sikerek a kormánytisztviselői sport- és ...

„Nemzetstratégiai” sikerek a kormánytisztviselői sport- és túranapon

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kancellária Sport Egyesület idén Zánkán szervezte meg a kormánytisztviselői sport- és túranapot, melyen a Nemzetstratégai Kutatóintézet csapata is megmérettette magát.

A sportversenyek kellemes időben és jó hangulatban zajlottak. A zánkai sportpályán a délelőtti órákban a futballé és az atlétikáé volt a főszerep. A sportcsarnokban eközben a pingpong, a tollaslabda és a sakk kedvelői versengtek egymással, míg a Balaton partján a horgász-, illetve bográcsverseny résztvevőinek, valamint a strandröplabda csapatoknak lehetett szurkolni. 

Intézetünk munkatársai mind a csapat, mind pedig az egyéni versenyszámokban szép eredményeket értek el.

A Kutatási, Stratégia és Koordinációs Igazgatóság munkatársai közül ketten is a dobogó legfelső fokára állhattak: Nádas Zsófia 400 méteres futásban, dr. Bali János pedig sakkban utasította maga mögé a mezőnyt.

Az NSKI futballcsapata a második helyet vívta ki magának a tornán, míg a Lovas Ágnes – dr. Soós Attila páros az előkelő 6. helyen végzett tollaslabdában. Horgászatban Lovász Gergely ugyancsak a 6. helyen fejezte be a versenyt.

A helyezést elért munkatársaknak gratulálunk, lelkes szurkolóinknak pedig köszönjük a bíztatást!

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024