Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírarchívum > Székelyföldi Vándorbölcső Program

Székelyföldi Vándorbölcső Program

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet által gondozott Székelyföldi Vándorbölcső Program újabb eseményére Székelyudvarhelyen, a Bethlen-negyedi III. Református Egyházközségben került sor.

Az ünnepi esemény házigazdája Dr. Bekő István Márton lelkipásztor volt, aki nagy örömmel fogadta a felkérést és oroszlánrészt vállalt az esemény előkészítésében.

A harmadik fiúgyermeküket váró Hermány Gyöngyvér és József abban a bölcsőben fogják ringatni csemetéjüket, amelyik korábban már négy kisbabának szolgált ideiglenes otthonául. A család felé Kassay Erzsébet presbiter asszony volt a közvetítő, aki már a kezdetektől aktív szerepet vállalt a bölcsőprogramban, és aki arról biztosította a jelenlévőket, hogy továbbra is vállalja az önkéntes munkát, azaz nyilvántartja a bölcsők útját és folyamatosan ajánlja a lehetőséget a kisbabát váró családoknak.

Az ünnepélyes átadás az istentisztelet keretében zajlott, lelkipásztori áldással és nemzeti imánk eléneklésével végződött.

Istennek legyen hála népünk gyarapodásáért!

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024