Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírek > A Magyar Zászló és Címer pályázat ...

A Magyar Zászló és Címer pályázat erdélyi díjátadó ünnepsége

2023. május 9-én a székelyudvarhelyi Művelődési Házban került sor a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által kilencedik alkalommal kiírt rajz- és esszépályázat díjátadó ünnepségére. A bensőséges és meghitt rendezvényre Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Csíkszeredából és Kalotaszegről is érkeztek különdíjas pályázók.

A díjátadó ünnepség egyben a nyertes és különdíjas pályamunkákat bemutató kiállítás megnyitója is volt: az elkövetkező három hétben a székelyudvarhelyi Művelődési házban tekinthetik meg az érdeklődők a márciusban, a budapesti Várkert Bazárban kiállításra került tárlatot.

A díjátadó ünnepségen a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium előkészítő osztálya, a Gimis Katicák képviseletében Komoróczy Gerő, Varga Kristóf András és Molnár Áron szavalta el Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versét, illetve a Tompa László Általános Iskola harmadik osztályos diákja, Kerekes Péter – aki maga is díjazott volt –, a Füstbe ment terv című Petőfi-verset adta elő.

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet nevében minden kedves pályázó gyermeknek, felkészítő tanárnak és szülőnek köszönjük a megtisztelő részvételt.

Az eseményről készült fotó-összeállítást alább tekinthetik meg.

Fotók: NSKI és Művelődési Ház

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024