akadálymentes
keresés
HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Rajz- és esszépályázat
Nyitóoldal > Hírek > A Magyar Zászló és Címer pályázat ...

A Magyar Zászló és Címer pályázat erdélyi díjátadó ünnepsége

2023. május 9-én a székelyudvarhelyi Művelődési Házban került sor a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által kilencedik alkalommal kiírt rajz- és esszépályázat díjátadó ünnepségére. A bensőséges és meghitt rendezvényre Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Csíkszeredából és Kalotaszegről is érkeztek különdíjas pályázók.

A díjátadó ünnepség egyben a nyertes és különdíjas pályamunkákat bemutató kiállítás megnyitója is volt: az elkövetkező három hétben a székelyudvarhelyi Művelődési házban tekinthetik meg az érdeklődők a márciusban, a budapesti Várkert Bazárban kiállításra került tárlatot.

A díjátadó ünnepségen a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium előkészítő osztálya, a Gimis Katicák képviseletében Komoróczy Gerő, Varga Kristóf András és Molnár Áron szavalta el Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versét, illetve a Tompa László Általános Iskola harmadik osztályos diákja, Kerekes Péter – aki maga is díjazott volt –, a Füstbe ment terv című Petőfi-verset adta elő.

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet nevében minden kedves pályázó gyermeknek, felkészítő tanárnak és szülőnek köszönjük a megtisztelő részvételt.

Az eseményről készült fotó-összeállítást alább tekinthetik meg.

Fotók: NSKI és Művelődési Ház

Hírek
2024. június 20.
VI. INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA A KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYARSÁG HELYZETÉRŐL

Konferencia felhívás


2024. június 20.
Nemzetstratégiai Tudományos Alkotás Pályázat 2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, a korábbi évekhez hasonlóan, pályázatot hirdet tudományos kutatók és doktoranduszok részére, magyar nemzetstratégiai témájú tudományos művek alkotására.


2024. június 20.
NSKI Diplomamunka pályázat 2023-2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet idén is pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására.


összes hír >>
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Oldaltérkép
Szakmai tevékenység Hírek
Fotógaléria Közérdekű adatok
Közadatkereső.hu