Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírek > Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek

Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara gondozásában évente négy alkalommal megjelenő Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek című tudományos folyóirat számai a jövőben Nemzetstratégiai Kutatóintézettel való együttműködésben jelennek meg.

A folyóirat szolgálja a kiadónak otthont adó térség kutatását: így közread az Észak-magyarországi régió és a Kárpát-medence északi részének társadalmi, gazdasági helyzetét elemző tanulmányokat, bemutatja a térség területfejlesztési, területrendezési, urbanisztikai és regionális gazdasági kutatásaival foglalkozó műhelyeinek munkásságát. Ugyanakkor e folyóirat az említett témakörökben általában is egy fontos hazai tudományos fórummá vált: hazai és nemzetközi tanulmányokat jelentet meg magyar és angol nyelven, térségi kötődéstől függetlenül.

A tudományos folyóirat az MTA besorolása szerint „B” kategóriás, lektorált kiadvány, amely mind nyomtatva, mind elektronikusan elérhető. Magyar és angol nyelven egyaránt befogad gazdasági, regionális és társadalmi kérdésekkel foglalkozó tanulmányokat.

További információ a tudományos folyóirat honlapján elérhető:
https://www.strategiaifuzetek.hu/fooldal

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024