akadálymentes
keresés
HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Rajz- és esszépályázat
Nyitóoldal > Hírek > Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek

Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara gondozásában évente négy alkalommal megjelenő Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek című tudományos folyóirat számai a jövőben Nemzetstratégiai Kutatóintézettel való együttműködésben jelennek meg.

A folyóirat szolgálja a kiadónak otthont adó térség kutatását: így közread az Észak-magyarországi régió és a Kárpát-medence északi részének társadalmi, gazdasági helyzetét elemző tanulmányokat, bemutatja a térség területfejlesztési, területrendezési, urbanisztikai és regionális gazdasági kutatásaival foglalkozó műhelyeinek munkásságát. Ugyanakkor e folyóirat az említett témakörökben általában is egy fontos hazai tudományos fórummá vált: hazai és nemzetközi tanulmányokat jelentet meg magyar és angol nyelven, térségi kötődéstől függetlenül.

A tudományos folyóirat az MTA besorolása szerint „B” kategóriás, lektorált kiadvány, amely mind nyomtatva, mind elektronikusan elérhető. Magyar és angol nyelven egyaránt befogad gazdasági, regionális és társadalmi kérdésekkel foglalkozó tanulmányokat.

További információ a tudományos folyóirat honlapján elérhető:
https://www.strategiaifuzetek.hu/fooldal

Hírek
2024. június 20.
VI. INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA A KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYARSÁG HELYZETÉRŐL

Konferencia felhívás


2024. június 20.
Nemzetstratégiai Tudományos Alkotás Pályázat 2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, a korábbi évekhez hasonlóan, pályázatot hirdet tudományos kutatók és doktoranduszok részére, magyar nemzetstratégiai témájú tudományos művek alkotására.


2024. június 20.
NSKI Diplomamunka pályázat 2023-2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet idén is pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására.


összes hír >>
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Oldaltérkép
Szakmai tevékenység Hírek
Fotógaléria Közérdekű adatok
Közadatkereső.hu