Vissza

Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Nyitóoldal > Hírek > Légy felkészült! – projektindító konferencia

Légy felkészült! – projektindító konferencia

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet konzorciumi partnerként vesz részt az Európa Unió HORIZON elnevezésű kutatási és innovációs programja keretében megvalósuló B-prepared! projektben.

A környezeti katasztrófahelyzetekre felkészítő kutatás-fejlesztési projektnek – amelyet egy 15 partnerből álló nemzetközi konzorcium valósít meg –, az a célja, hogy segítse a polgárok és a közösségek felkészítését a katasztrófahelyzetekre, a klímaváltozással összefüggő egyre szélsőségesebb időjárási jelenségekre.

Az egyetemekből és kutatóintézetekből álló partnerség az október 4-én és 5-én megrendezett kétnapos konferencián tökéletesítette a projekttervet: a Nemzetstratégiai Kutatóintézet részéről Dr. Péti Márton elnökhelyettes és Faragó Judit projektmenedzser vettek részt a munkálatokban.

A projekt stratégiai szintű kiaknázását és fenntarthatóságát, eredményeinek népszerűsítését, valamint a felhasználók Kárpát-medencei szintű bevonását a Nemzetstratégiai Kutatóintézet fogja biztosítani.

BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ
Impresszum, Adatvédelmi tájékoztató, Nyitóoldal, Kapcsolat, Bemutatkozás, Oldaltérkép, Szakmai tevékenység, Hírek, Fotógaléria, Közérdekű adatok

Minden jog fenntartva. Nemzetstratégiai Kutatóintézet © 2024