akadálymentes
keresés
HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Rajz- és esszépályázat
Nyitóoldal > Hírek > Légy felkészült! – projektindító konferencia

Légy felkészült! – projektindító konferencia

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet konzorciumi partnerként vesz részt az Európa Unió HORIZON elnevezésű kutatási és innovációs programja keretében megvalósuló B-prepared! projektben.

A környezeti katasztrófahelyzetekre felkészítő kutatás-fejlesztési projektnek – amelyet egy 15 partnerből álló nemzetközi konzorcium valósít meg –, az a célja, hogy segítse a polgárok és a közösségek felkészítését a katasztrófahelyzetekre, a klímaváltozással összefüggő egyre szélsőségesebb időjárási jelenségekre.

Az egyetemekből és kutatóintézetekből álló partnerség az október 4-én és 5-én megrendezett kétnapos konferencián tökéletesítette a projekttervet: a Nemzetstratégiai Kutatóintézet részéről Dr. Péti Márton elnökhelyettes és Faragó Judit projektmenedzser vettek részt a munkálatokban.

A projekt stratégiai szintű kiaknázását és fenntarthatóságát, eredményeinek népszerűsítését, valamint a felhasználók Kárpát-medencei szintű bevonását a Nemzetstratégiai Kutatóintézet fogja biztosítani.

Hírek
2024. június 20.
VI. INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA A KÁRPÁT-MEDENCEI MAGYARSÁG HELYZETÉRŐL

Konferencia felhívás


2024. június 20.
Nemzetstratégiai Tudományos Alkotás Pályázat 2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, a korábbi évekhez hasonlóan, pályázatot hirdet tudományos kutatók és doktoranduszok részére, magyar nemzetstratégiai témájú tudományos művek alkotására.


2024. június 20.
NSKI Diplomamunka pályázat 2023-2024

Felhívás

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet idén is pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására.


összes hír >>
Impresszum Adatvédelmi tájékoztató
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Oldaltérkép
Szakmai tevékenység Hírek
Fotógaléria Közérdekű adatok
Közadatkereső.hu